— Celeris

Showroom Asten

Image
Vera Grevelink Practice to Perform Rijles Training Instructie Begeleiding Celeris Rijlaarzen Asten Paardrijles Rijles Cross Dressuur Springen Crosscountry
Celeris vervaardigd in Portugal handgemaakte rijlaarzen, jodpuhrs, heren- en damesschoenen en accessoires voor u en uw paard van de beste kwaliteit. 

Bij mij in de showroom kunt u uw keuze maken voor uw nieuwe rijlaarzen of ander producten. Hierbij heeft u de keuze uit ruim 90 leersoorten, meer dan 24 opties in de top en 21 verschillende opties voor de neus.
De rijlaarzen worden volledig op maat gemaakt. Bij mij in de showroom worden uw  benen op 24 punten nauwkeurig opgemeten.
Een uitkomst als u moeilijke maten heeft, ongelijke voeten/benen of andere moeilijkheden ervaart bij uw zoektocht naar passende rijlaarzen. 

Het is in overleg ook mogelijk om naar uw locatie te komen.

Na het opmeten maakt u uw keuze voor model, leer en opties. Alles zit in de prijs inbegrepen! Alleen voor steentjes en een schapenwollen voering betaald u een vast bedrag extra.

Voor meer informatie over de rijlaarzen kunt u ook kijken op www.celeris-rijlaarzen.nl of neem contact op met mij voor het maken van een afspraak!
Image
Image

— Rijlaarzen

— Opties

Follow Me —